FURRA BUKE, PASTICERIE

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. 

FURRA GASTRONOMIE

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. 

AKSESORE

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. 

MIRESEVINI NE GAMA INDUSTRI

Per bare, restorante, pizzeri etj...

GAMA + M.B.M. Sh.p.k. është një kompani private e specializuar në projektim, prodhim dhe tregtimin e pasijeve industriale dhe aksesore, për bar-restorante, pasticeri dhe prodhime brumi. Gjithashtu një gamë të gjërë të prodhimeve te ndryshme Inoksi dhe aksesorë për paisjet spitalore dhe gjithshka që kërkohet në tregun e industrisë së ushqimit si baxho bylmeti, sallameri, etj..

PRODUKTET TONA

Pajisje per cdo kategori biznesi. Bar-Restorant, Furra Buke, Fast-Food, Pasticeri